АНГЛИЙСКИ ЗА ДЕЦА

Тук детето ви ще научи английски завинаги, а часовете по английски в Парт Тайм ще се превърнат в любимото му извънкласно занимание.

Курсове по английски за деца в кв. Павлово, София - Център за езици и култура Парт Тайм 1920x1080 edited.jpg

Английски в Парт Тайм

#1: УРОЦИТЕ ПО АНГЛИЙСКИ В ПАРТ ТАЙМ СА НАЙ-ХУБАВОТО НЕЩО ЗА НАШИТЕ ДЕЦА.

#2: РАБОТАТА = УДОВОЛСТВИЕ.

Това са двете “неписани” правила, с които започваме и завършваме всеки ден тук. Всъщност Парт Тайм нямаше да съществува, ако не беше така. А "нашите деца" са всички деца, на които преподаваме. Неминуемо, ден след ден, изграждаме специална връзка с децата, които години наред ни се доверяват заедно с родителите си. Там се крие и истинската радост от това, което правим.

Можеше да ви обясним за учебниците, по които работим, и т. н. Да, разчитаме на най-добрите системи на National Geographic Learning и Oxford University Press, които са страхотни. Но нищо не е по-важно от шанса да станеш приятел и ментор на едно дете. Тогава то ще научи най-много. Вижте как работим.


Играта е по-високата форма на изследване.
— Алберт Айнщайн

Нашите преподаватели са ♡

В Център за езици и култура Парт Тайм отделяме голямо внимание на това с кого работим. За нас работата = удоволствие и само добрият екип може да направи това възможно. За наше щастие, винаги сме работили с най-прекрасните преподаватели, за които можем да мечтаем. И децата също смятат така. 

Мис Оля  Мис Оля е един от най-опитните и обичани преподаватели в Парт Тайм. Освен преподавател в езиковите ни курсове, тя е и създател и вдъхновител на първата по рода си програма "Лидерство на английски за деца" в България, която е част от бутиковия асортимент от развиващи курсове за деца на Парт Тайм. Завършила е магистратура “Лидерство и мениджмънт на организациите” в САЩ, където е живяла и работила 5 г.

Мис Оля

Мис Оля е един от най-опитните и обичани преподаватели в Парт Тайм. Освен преподавател в езиковите ни курсове, тя е и създател и вдъхновител на първата по рода си програма "Лидерство на английски за деца" в България, която е част от бутиковия асортимент от развиващи курсове за деца на Парт Тайм.

Завършила е магистратура “Лидерство и мениджмънт на организациите” в САЩ, където е живяла и работила 5 г.

Мис Преси  Мис Преси е позитивна личност, която вярва в неограничения потенциал на всяко дете. Тя е преподавател по английски и главен вдъхновител и автор на програмата на Парт Тайм Jolly English Mornings за деца на 3-5 г., която бързо се разрасна и вече функционира самостоятелно като Jolly Kids. Завършила е бакалавърска степен по "Приложни изкуства" в Англия. След няколко години из Европа се е завърнала в България с много опит и вдъхновение.

Мис Преси

Мис Преси е позитивна личност, която вярва в неограничения потенциал на всяко дете. Тя е преподавател по английски и главен вдъхновител и автор на програмата на Парт Тайм Jolly English Mornings за деца на 3-5 г., която бързо се разрасна и вече функционира самостоятелно като Jolly Kids.

Завършила е бакалавърска степен по "Приложни изкуства" в Англия. След няколко години из Европа се е завърнала в България с много опит и вдъхновение.

Мис Ели  Мис Ели обича работата с деца, положителния дух, оригиналната детска мисъл и въображение. Вярва, че ученето е естествен процес и че всяко дете е любопитно към света, а учителската роля е да стимулира детската любознателност. Завършила е магистратура „Семиотика и педагогика на изобразителното изкуство“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Има и специализация по “Ранно чуждоезиково преподаване по английски език“.

Мис Ели

Мис Ели обича работата с деца, положителния дух, оригиналната детска мисъл и въображение. Вярва, че ученето е естествен процес и че всяко дете е любопитно към света, а учителската роля е да стимулира детската любознателност.

Завършила е магистратура „Семиотика и педагогика на изобразителното изкуство“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Има и специализация по “Ранно чуждоезиково преподаване по английски език“.

 
Мис Сара  Мис Сара е преподавател по английски от Бристол, Великобритания. Обожава да работи и твори с малки деца. Освен, че е преподавател, тя е и художник и често включва елементи от изкуството в своите часове по английски. Мис Сара може да се похвали и с това, че е единственият член на екипа на Парт Тайм, който (може би) познава Banksy... Още от училище. Но не я питайте кой е той. Питайте я какво обича да рисува. 😉

Мис Сара

Мис Сара е преподавател по английски от Бристол, Великобритания. Обожава да работи и твори с малки деца. Освен, че е преподавател, тя е и художник и често включва елементи от изкуството в своите часове по английски.

Мис Сара може да се похвали и с това, че е единственият член на екипа на Парт Тайм, който (може би) познава Banksy... Още от училище. Но не я питайте кой е той. Питайте я какво обича да рисува. 😉

Мис Поли  Мис Поли е естет и приключенец по душа. Освен английския, тя обича фотографията, графичния дизайн, своето хъски и пътешествията по широкия свят, например из Индонезия. А в Парт Тайм най-често преподава на тийнейджъри и на техните родители. Завършила е бакалавърска степен по "Фотография" и магистърската програма "Рекламен мениджмънт и визуален брандинг" в Нов Български Университет.

Мис Поли

Мис Поли е естет и приключенец по душа. Освен английския, тя обича фотографията, графичния дизайн, своето хъски и пътешествията по широкия свят, например из Индонезия. А в Парт Тайм най-често преподава на тийнейджъри и на техните родители.

Завършила е бакалавърска степен по "Фотография" и магистърската програма "Рекламен мениджмънт и визуален брандинг" в Нов Български Университет.

Мис Дари  Мис Дари е водещ преподавател по програмите "Приказен английски" и "Актьорско майсторство на английски за деца". Тя е млада, енергична и изключително позитивна и усмихната. Затова и децата страшно много обичат нейните приказни ателиета. Завършила е Първа английска езикова гимназия (София) и Richmond upon Thames College (Лондон). След това е преподавала английски в Камбоджа и Шри Ланка.

Мис Дари

Мис Дари е водещ преподавател по програмите "Приказен английски" и "Актьорско майсторство на английски за деца". Тя е млада, енергична и изключително позитивна и усмихната. Затова и децата страшно много обичат нейните приказни ателиета.

Завършила е Първа английска езикова гимназия (София) и Richmond upon Thames College (Лондон). След това е преподавала английски в Камбоджа и Шри Ланка.


Различният език е различна визия за живота.
— Федерико Фелини

ВРЕМЕ Е ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС 🙂

Име и фамилия *
Име и фамилия
*