АРТ АТЕЛИЕ

НА АНГЛИЙСКИ

ХУДОЖЕСТВЕНИ РАБОТИЛНИЦИ ЗА ДЕЦА НА 6-12 Г.

edited.jpg

Английски чрез изкуство

с художника Натали Саркисян

Арт ателието на английски е серия от художествени работилници за деца на 6-12 г. Целта на програмата е да обогати естетическото отношение, визуална култура, езиковите умения и наблюдателността и да развива творческите умения и интереси на децата.

Водещ на програмата през 2019-2020 г. е художникът Натали Саркисян, която е завършила художествената гимназия в София и Кралската академия за изящни изкуства в Антверпен. Зад гърба си тя вече има множество изложби и проекти из Европа, а също и в Япония. 

Как протича ателието?

edited.jpg

Всеки петък,

18:20-19:50

🖌️ всеки път нови знания в сферата на изкуството
🖌️ творческа работилница
🖌️ нови английски думи и фрази

Всяка седмица децата се запознават на английски с различни художници и велики техни произведения, с разнообразни стилове и интересни факти от историята на изкуството. Така те едновременно обогатяват своята художествена култура и творят с ръцете си, докато общуват на английски.

Първата част на ателието въвежда децата в темата с помощта на кратки образователни видеа или презентации. След като се обясни новата лексика, децата обсъждат и оценяват видяното.

Втората част е работилница, в която малките художници създават истинско произведение на изкуството, вдъхновено от темата.


Всяко дете е творец. Въпросът е как да остане такъв, дори след като порасне.
— Пабло Пикасо

ВРЕМЕ Е ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС 🙂

Име и фамилия *
Име и фамилия
*